Post by suppmorrspilunmut on Feb 21, 2022 6:55:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Will Hero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Will Hero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās koda palielināšanas punkti ▞▞▞
▞▞▞ Will Hero 2022 version ▞▞▞
Populārs manā
Jaunais atjauninājums ir šausmīgs. Agrāk spēle bija smalka un viegli spēlējama, taču tagad tā ir pazemināta līdz bezjēdzīgai bērnu spēlei. Lūdzu, atsauciet šo atjauninājumu.Šis atjauninājums izsūc visas foršās stūres tagad ir bezjēdzīgas, ievietojiet to atpakaļ, lūdzu, ievietojiet to vecajā izvēlnē, pls
Ļoti jautri, bet iemesls, kāpēc tas ir 3 zvaigznes, ir tāpēc, ka ikreiz, kad tu nokļūsti zem briesmoņa, tas tevi uzreiz saspiež, kas, manuprāt, ir stulbi, jo tad viņi var vienkārši pieskarties tavai galvai, BLEH. Tu esi miris, tāpat vien!
Šī ir patiešām jautra spēle!!! Kā saka visi citi, grafika ir lieliska, un dažādas ķiveres ir tik jautras! Daudz iespēju iegūt lādes, kas jums nepieciešamas lietām, un, lai gan ir daudz sludinājumu, ko skatīties par lietām, tā ir laba lieta! Es teiktu, ka gandrīz obligāti.
Tiešām jautra un vienkārša spēle. Viegli izdomāt stāstu. Spēlēju kopš 2016. gada, jums patīk jaunie atjauninājumi.pārsteidzoša spēle tā ir ļoti stratēģiska un ļoti mulsinoša, kad tu nokrīti un nemirsti, tad tev ir pilnībā jāiziet, tad tev ir jāiet atpakaļ, un tas nedarbojas, tad es izdzēšu un pārinstalēju spēli, kā jau teicu, mulsinoši ļoti ļoti mulsinoši, bet tā paliek laba spēle pārsteidzošs aa labirints pārsteidzošs
Vadības ierīces iesūcas, un tās turpina smelties zem ogēriem
Tikai laikietilpīga spēle ar vairākām problēmām. Tas mani atiestatīja divas reizes un vairāk nekā vienu reizi atteicās piešķirt mr chest atlīdzības.
Tā ir laba spēle, kurā nav pārāk daudz reklāmu. Tam ir liels potenciāls, taču, godīgi sakot, tas ir pārāk grūti progresēt. Zvaigznes un kroņus praktiski nav iespējams iegūt, tas nozīmē, ka neko īsti nevar uzlabot. Spēle dažreiz ir ļoti aizkavēta. Un hitboxes ir smieklīgas. Es ieteiktu pievienot kontrolpunktus vai vismaz bojājumu sistēmu, kurā viss automātiski nav 1 trāpījums K.O. Patiešām kaitinoši pieiet tik tuvu un pēc tam sākumā ir jārestartē līdz galam.
Idk Ja tas ir kļūme, bet mani draugi portālā saņem 300 un saņem mājdzīvnieku. O dabūja astoņus simtus un nesaņēma. Un, ja skatāties video, lai atbloķētu lādi, tas nedarbosies. LABOT ŠO SPĒLI!
Šī spēle ir lieliska, nav tik daudz kļūdu, regulārs reklāmu skaits, kas ir sagaidāms, un man ir iespējama ideja, kā būtu, ja burvestības ieroči varētu būt spoku tēmas vai ledus tēmas, piemēram, ledus ieroči ledus bruņiniekam vai jebkuram citam. no spoku varoņiem, bet es zinu, ka dažreiz var būt ļoti grūti ieprogrammēt šāda veida lietas, tāpēc es teicu, ka tā varētu būt spēles ideja, bet es būtu forši, ja kaut kas tāds būtu.
Ļoti neveiksmīga, muļķīgi grūta un kopumā viena no sliktākajām spēlēm, kas jebkad radīta. Mēģiniet vismaz novērst kļūmes!
Vils Hero ir pārsteidzošs. Man patīk mēģināt pārspēt savu labāko rezultātu un censties piesaistīt citus cilvēkus, un labi ir tas, ka patiesībā tas kļūst daudz grūtāk. Tik lieliska spēle!
Tas ir tik aizkustinoši un kaitinoši, kad jūs, princese, tiekat notverti. Tātad pāri visam ir daudz labu stūres, bet tā ir viena lieta, kas to sabojā.
Man patika šī spēle, jo tā ir ļoti jautra, un jums nav jāizmanto wifi, ja esat tālā ceļojumā, es to iesaku 💯
Emojis, skaņas efekti un "īpašie piedāvājumi" ir pārāk daudz
Jautra spēle, bet nindzju zvaigznēm un mešanas nažiem nav spraita un tie ir tikai pelēki apļi
Tas ir ļoti forši un aizraujoši, un, mēģinot to iegūt, es to izdarīju, tikai šķiet pareizi. Tā ir patiešām laba spēle. Tā bija mana pirmā, kuru es domāju, ka tā nebija laba, bet tā bija patiešām laba, tāpēc es to darīju daudz. vajadzētu to izmēģināt. Paldies par klausīšanos
Tas ir labi, bet man nepatīk, cik grūti tas ir, turklāt tas ir pārsteidzošs
Šī spēle ir jautra, taču ir dažas lietas, kas tagad to padara garlaicīgu, pirmkārt, priekšnieki var tevi nošaut, un ir tilti, kas krīt, tāpēc ir grūti tikt cauri priekšniekiem, un spēle rada smagus šķēršļus un liek tev nomirt, un glābiņš ir nedaudz ilgs. draugs, tāpēc šī ir tikai slikta spēle, taču tā joprojām ir tikai nedaudz jautra
tas saka atjaunināt, bet tas ir atjaunināts
Viena no labākajām spēlēm, ko atradu spēļu veikalā. Diemžēl es mirstu 9/10 reizes latentuma un veiktspējas problēmu dēļ😒. Es domāju, ka reklāmas to palēnina.
Spēle ir jautra, ieroču dažādība padara to interesantu, bet es tai iedevu tikai 3, jo man ir kļūda, kuras dēļ es nevaru iegādāties 3. burvestību līmeni, lai gan man ir pietiekami daudz. Es pat nevaru uzlabot savus pašreizējos. Ja tas ir novērsts, spēle man ir stabila 4/5
Will Hero Árkádjátékok wlpz
Neticamas spēles, daudz darāmu lietu un daudz pieskārienu! Es iesaku jums pievienot vairāk līmeņu, tonnas kļūmju, un gandrīz neiespējami, kas ir labi, lai es varētu turpināt spēlēt. Kā tomēr gūt labumu? pat ja es saņemu 3000 pieskārienus, es joprojām nevaru viņu dabūt? Kā? Lūdzu, atbildiet uz manu jautājumu, un tas atrisinās manas problēmas. Piecas zvaigznes, ja atrisināsiet manu problēmu un padarīsiet šo spēli iespējamu.
Will Hero Arcade wwf
Tāda un forša spēle. Uzsauciet, kam pietika prāta, lai to izdomātu. Es to spēlēju gandrīz katru dienu, un tas ir ļoti grūti, bet viegli. Tikai ātrs jautājums. Vai jūs varētu to uzlabot, lai es vienmēr nesaņemtu tās pašas ķiveres katru reizi, kad atveru lādi? Liels paldies
Labi
Vai varat izlabot sākumu, tā turpina atskaņot, un kopš atjaunināšanas es to nevarēju atskaņot, tā ir mana mīļākā spēle
Tā ir forša spēle, taču tā tiek atkārtota visu spēli, un nekas jauns, bez atjauninājumiem
Jauka spēle vienkārši
Šī spēle ir klasika. un es to vēl šodien spēlēju! Kad es biju jaunāks, es domāju, ka šī spēle nav iespējama. Pirmā lieta, kas to padarīja neiespējamu, bija viena trāpījuma sistēma. Ikreiz, kad es sūtītu surogātpastu, mani vienkārši pārtrauc ienaidnieki, jo es nomirtu no viena sitiena. Otrais bija vējdzirnavas, jo gaidīja īsto laiku, lai dotos. Kad atjauninājums nāca, tas bija kā brīnums. Man patīk brīdinājums par pirmo sitienu, un tad jūs nomirstat par atjauninājumu. Esmu arī ļoti priecīgs, ka vējdzirnavas tevi nenogalina
Šī spēle ir bojāta, jo katru reizi, kad es eju uz portālu, kas man jāgaida 30 minūtes, tas vienkārši iesaldēja manu atnākšanu un kad es atgriezos, teica, ka es to jau izdarīju
Will Hero Аркаде sci
NEPĀTIKA
Spēle bija jautra, bet tagad es turpinu zaudēt visas savāktās monētas katru reizi, kad sāku skriet. Dažreiz tas ļauj man paturēt monētas, citreiz nē, un tas ir kaitinoši. Ir pārāk daudz sludinājumu, un dažreiz tie pat nedod jums atlīdzību, ko viņi saka, ka reklāma dos. Atinstalēšana, jo es nevaru tērēt laiku monētu vākšanai, lai tās visas pazaudētu dažu sekunžu laikā.
Pārsteidzoša spēle, un bērni gūst daudz jautrības. Pārāk daudz monstru mēģina nogalināt mūsu varoni. Karalienes briesmoņa palīdzības varonis ir interesants un smieklīgs.
Will Hero Arcade nqe
ļoti laba spēle! bērni, piemēram, 4 gadus veci, var spēlēt, jo tas vienkārši pieskaras ekrānam
風味美食街:我的餐廳烹飪遊戲 街機 evh
Es tik ļoti ienīstu šo spēli, jo es skatos 6 reklāmas, lai iztērētu 40 kronas, lai iegūtu izlaišanu, un es nesaprotu spoku, kuru es skatījos reklāmas, tāpēc es ienīstu šo spēli
Ļoti lēni lādējas iekšā spēlē ):