Post by rustnaredating on Feb 5, 2022 3:09:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DC Legends: Fight Superheroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χακάρισμα πολλών κλειδιών ▞▞▞
▞▞▞ DC Legends: Fight Superheroes 2022 version ▞▞▞
Ήταν πολύ διασκεδαστικό μέχρι που η τελευταία ενημέρωση κατέστρεψε ΤΕΛΕΙΩΣ την ικανότητά μου να συνδεθώ ακόμα και στο παιχνίδι! Δεν είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και η μόνη απάντηση που λαμβάνω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος, σύμφωνα με τα σχόλια, είναι η προ-προγραμματισμένη "Εργαζόμαστε για το ζήτημα, συγγνώμη, μεταβείτε στον ιστότοπο yada yada για λύσεις, που ΔΕΝ θα λειτουργήσουν να λύσω το πρόβλημά σου»! Τόσο λυπηρό. Έψαχνα για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι σούπερ ήρωα για να αντικαταστήσει το Avengers Alliance και για λίγο, αυτό ήταν. Κοντά στην απεγκατάσταση αυτού του παιχνιδιού!!!
Πολύ διασκεδαστικό! Προσθέτει συνεχώς νέους χαρακτήρες ενώ δείχνει επίσης πολύ καθαρός και όμορφος! Τα γραφικά είναι καλά, η ιστορία ενδιαφέρουσα και ανυπομονώ να ανεβάσω όλους τους αγαπημένους μου χαρακτήρες! Σίγουρα ένα υποτιμημένο παιχνίδι. Ένα κρυμμένο στολίδι.
Γεια σας Ήθελα απλώς να πω ότι μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και είναι πραγματικά διασκεδαστικό. Αλλά οι διαφημίσεις σας είναι εκτός ελέγχου. Τώρα, όταν παρακολουθώ μια διαφήμιση και όταν πατάω το κουμπί εξόδου, γίνεται λήψη της διαφήμισης στο τηλέφωνό μου στο παρασκήνιο. Δεν μου αρέσει αυτό. παρακαλώ διορθώστε ευχαριστώ.
Αυτό το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο αν μπορούσαν να το κάνουν πιο συναρπαστικό φέρνοντας νέα μοτίβα νέα σενάρια και, κυρίως, γρήγορα παιχνίδια, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να ευημερούν περισσότερο, στερώντας όλα εκείνα τα πράγματα που απλώς υστερούν στον ανταγωνισμό και σύντομα θα εξαφανιστούν .
Αξίζει να το κατεβάσετε!!! Το βαθμολογώ με 5 γιατί είναι κυριολεκτικά φοβερό. Παίρνεις καθημερινά δωρεάν ανταμοιβές και αν πάρεις αστέρι ζαφείρι είσαι ασταμάτητος!!!!!! Είναι ένα παιχνίδι επίθεσης τρίτου προσώπου που επιλέγετε από 4 χαρακτήρες για να χρησιμοποιήσετε κάθε μάχη. Θα συνιστούσα τον superman γιατί αν κατατάξεις τη σούπερ δύναμη (μια από τις δυνάμεις του) είσαι (να είσαι έτοιμος για αυτό) είσαι ασταμάτητος!!!!!!!!
Δεν μπορώ καν να μπω στο παιχνίδι. Συνεχίζει να συντρίβεται
βαρετό
DC Legends: Fight Superheroes રોલ પ્લેઇંગ efft
Η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι αυτό το παιχνίδι είναι ένα εύκολο 5*. Μετά από 4 ημέρες έπρεπε να ανακαλέσω το 3*. Εάν παίζετε αυτό το παιχνίδι ΜΟΝΟ σε WiFi, είναι ένα καλό παιχνίδι και το προτείνω. Αν σας αρέσει επίσης να παίζετε μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας, αυτό το παιχνίδι έχει σπάσει στο διάολο. Εάν χάσετε το σήμα του κινητού σας, το παιχνίδι δεν θα επανασυνδεθεί ποτέ, θα παραμείνει στην ίδια οθόνη προόδου για μια αιωνιότητα. Άλλα παιχνίδια (πιο σοφά) έχουν μια αναδυόμενη οθόνη που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε ξανά τη σύνδεση δικτύου σε περίπτωση που τη χάσετε και να προχωρήσετε χωρίς να χάσετε καμία πρόοδο.
Εύκολα ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που κυκλοφορούν. Οι μάχες δεν έχουν κανένα νόημα. Ένας χαρακτήρας με ισχύ 8.000 είναι σε θέση να καταστρέψει μια ομάδα 4 ατόμων από πάνω από 20.000. Το παιχνίδι παγώνει συνεχώς στη μέση των μαχών. Υποθέτω ότι δεν έχουν τμήμα QA. Η DC κάνει τα παιχνίδια τόσο καλά όσο και τις ταινίες: πολύ άσχημα! Επίσης. Είχα μια μάχη που κυριολεκτικά δεν τελείωσε ποτέ γιατί ο εχθρός είχε μια «ασυλία» που δεν έφυγε ποτέ. Όχι μόνο είναι βαρετό, αλλά πώς ακριβώς βάζει κάποιος κάτι τέτοιο σε ένα παιχνίδι;! Ποιος δημιουργεί σενάρια μάχης που δεν μπορούν να επιλυθούν; Άφησα τη μάχη να τρέξει για πάνω από 20 λεπτά! 20 ΛΕΠΤΑ!! Και δεν τελείωσε ποτέ. Μιλάμε για το χάδι ενός παιχνιδιού. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια. Αν είχα μια επιλογή, δεν θα έδινα ούτε ένα αστέρι.
Mini World: CREATA Cabaran eazp
Το χρηματικό ποσό που απαιτείται για να κάνετε οτιδήποτε εάν είστε νέος παίκτης είναι τεράστιο. Το PvP έχει χαλάσει από την κυκλοφορία και κάθε patch κάνει το παιχνίδι ακόμα χειρότερο. Μείνετε μακριά από αυτό.
Πλεονεκτήματα: *Ένα από τα καλύτερα RPG κλασικού στυλ, με ανατροπή DC. Δεν μπορώ να το τονίσω αρκετά. 5 αστέρια. Μειονεκτήματα: *Ναυτητικό κούνημα κάμερας/κινηματογραφικές κινήσεις. -1 αστέρι (Παρακαλώ κάντε μια επιλογή για να τα απενεργοποιήσει η συσκευή αναπαραγωγής). *Περιορισμένο καθημερινό παιχνίδι, χωρίς λειτουργία εκτός σύνδεσης. -1 αστέρι (Κάντε μια λειτουργία εκτός σύνδεσης και/ή αφαιρέστε αυτά τα μπλε ενεργειακά μπουλόνια).
Αυτό το παιχνίδι έχει τον πιο γελοίο διακομιστή όλων των εποχών, ο οποίος συνεχώς βγάζει το παιχνίδι εκτός συγχρονισμού. Θα μπορούσατε να είστε σε WiFi και να λαμβάνετε συνεχώς το ίδιο ανόητο μήνυμα "έχουμε μια οπισθοδρόμηση...μπλα μπλα μπλα". Τι θα λέγατε μετά από όλα τα χρήματα που ξοδεύουν οι άνθρωποι σε αυτό το παιχνίδι, και ξέρω ότι οι άνθρωποι ξοδεύουν πολλά σε αυτό, να αναβαθμίσετε τον διακομιστή για να μπορείτε να χειριστείτε τον αριθμό των ανθρώπων που παίζουν; Σε κάθε επιδρομή έχετε το ίδιο γελοίο σενάριο και τίποτα δεν αλλάζει εκτός από την ίδια συγγνώμη και την κακή αποζημίωση.
Δεν περνάει καν από την οθόνη φόρτωσης
Παλιότερα το παιχνίδι λειτουργούσε τέλεια, τώρα το μισό περιεχόμενο δεν φορτώνεται, απλώς κενό. Η οθόνη λέει το περιεχόμενο λήψης της, αλλά τίποτα δεν αλλάζει ποτέ. Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή. Σημείωση 10 συν.
DC Legends: Fight Superheroes رول پلیئنگ bjgs
Είναι διασκεδαστικό να δημιουργείς ομάδες και να επιβιώνεις από κύματα αντιπάλων με στροφές που βασίζονται σε RPG ανά χαρακτήρα στη μάχη, καθεμία από τις οποίες έχει μοναδικές κινήσεις, χαρακτηριστικά, επίθεση, άμυνα, ταχύτητα και στατιστικά ευκινησίας που μπορούν να αναβαθμιστούν. Αυτό που δεν είναι διασκεδαστικό είναι το πόσο χαλασμένο μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι όταν αντιμετωπίζετε ομάδες που έχουν υπερβολικά 8+ στροφές πριν μπορέσετε να προσγειώσετε μια γροθιά, μια κλωτσιά ή ένα βλήμα. Οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν πιθανότητες σε μια μάχη PvP, συνήθως, και σκοτώνει τον παράγοντα διασκέδασης και την ισορροπία που θα κέρδιζε αυτό το παιχνίδι εύκολα 4-5 αστέρια.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ καλύτερο από άλλους προσομοιωτές μάχης ή RPG που έχω παίξει στο κινητό. Δεν υπάρχουν και πάρα πολλές διαφημίσεις. Μερικές φορές είναι αργό, αλλά κατά τα άλλα είναι ένα καλό παιχνίδι.
Η MARVEL ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ
Δεν μπορώ να συνδεθώ όλη μέρα όλη τη νύχτα, τι τρακάρει το ατελείωτο 🤦🏻♂️
DC Legends: Fight Superheroes பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் hyeb
Υπέροχη διασκέδαση και ένα υπέροχο παιχνίδι υπερήρωων
Τι ψεύτικο παιχνίδι!!!! Δεν ήξερα ότι ο υπεράνθρωπος μπορεί να δολοφονηθεί με μια απλή γροθιά καθαρίζοντας τον κρυπτονίτη
Πολύ καλά
Οι εχθροί δεν φορτώνονται καν στο ΠΡΩΤΟ EVEL
Ακόμα ένα παιχνίδι dc που υπόσχεται τόσα πολλά και προσφέρει τόσα λίγα, ζητώντας μου συνεχώς να κάνω επανεκκίνηση λόγω προβλημάτων λήψης, το Διαδίκτυό μου είναι γρήγορο και λειτουργεί καλά. Αυτό δεν είναι αποδεκτό και η υποστήριξη πελατών είναι ανύπαρκτη, θα συμβούλευα τους ανθρώπους να μην κατεβάσουν αυτό ή αδικία 1, τρομερές εμπειρίες και με τα δύο παιχνίδια.. Και είναι καλά παιχνίδια.. Απλά η έλλειψη φροντίδας από τις ομάδες τεχνολογίας.. 👎👎
Το παιχνίδι είναι ευχάριστο και εθιστικό.
Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω το επίπεδο των ανθρώπων μου και πρέπει ή δεν μπορώ να κάνω καμπάνια, διορθώστε το. Πάτησα για 10 λεπτά, διορθώστε το.
Μου αρέσει αυτό, είμαι λάτρης των κόμικς της DC. Όλα όσα ήθελα. Ο Σούπερμαν είναι φοβερός.
DC Legends: Fight Superheroes Rollenspel bypo
Συνεχείς λήψεις και δεν εκκαθαρίζει δεδομένα, απλώς μεγαλώνει συνεχώς. Συντριβή Πολύ συχνά. Το παιχνίδι θα ήταν καλό αν διορθωνόταν ποτέ, αλλά φαίνεται να είναι λίγες οι ελπίδες για αυτό.
Πετρα ψαλιδι χαρτι, με περιτυλιγμα dc heroes
Του έδωσα ένα αστέρι επειδή το παιχνίδι δεν φορτώνει στο τηλέφωνό μου, ακόμη και όταν η σύνδεσή μου στο Διαδίκτυο είναι ακόμα ενεργή, και μόλις το φορτώνω για πρώτη φορά, αλλά μόλις ανοίξει μπορεί να επαναβαθμολογήσω
Αυτό το παιχνίδι δεν μπορεί πλέον να παιχτεί. Χρειάζεται πολύς χρόνος για τη φόρτωση και παγώνει για τουλάχιστον 10 λεπτά για τη λήψη περιεχομένου. Ώρα για απεγκατάσταση
Xbox One Games-Παιχνίδια | Public
Έχω 5 giga ελεύθερο χώρο στο SD μου αλλά όταν προσπαθώ να το μεταφέρω σε SD λέει ότι δεν έχω ελεύθερο χώρο.
DC Legends: Fight Superheroes Fabularne fea
Θα έδινα 5 αστέρια, αλλά είναι δύσκολο να ανεβάσει επίπεδο χαρακτήρων χωρίς να πληρώσει μετρητά (συνήθης) συν έχω τον χαρακτήρα παιδί, το super boy δεν μπορεί να σκεφτεί το όνομά του, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε θραύσματα για να αναβαθμίσετε τα αστέρια του πουθενά
Τα περίμενα πως και πως να δω αν αξίζει και τελικά είναι βλακεια κολλάει πολύ το χώρο παίζει στα καλύτερα κινητά και tablets και πάλι κολλάει..
Λοιπόν παιχνίδι. Αργήστε να προχωρήσετε εάν δεν έχετε τα μετρητά. Πολύ επαναλαμβανόμενο. Οι συμμαχίες είναι χρήσιμες, αλλά όχι για παιδιά, πολλοί ενήλικες τσακώνονται για πόντους κ.λπ. και προσθέτουν άλλους ιστότοπους για να έχουν καλύτερη επαφή μαζί σας σχετικά με το παιχνίδι. Dodgy αλλά το DC του.
το συμμαχικό σύστημα είναι χάλια. Παίζω εδώ και καιρό και ακόμα δεν μπορώ να μπω σε συμμαχία. παρόμοια παιχνίδια σας επιτρέπουν να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε συμμαχία και ο αρχηγός μπορεί να σας εκκινήσει... όχι εδώ. καλή τύχη να αποκτήσετε ένα αν είστε χαμηλότερο επίπεδο (50 ή κάτω)
τέλιο πεξνίδι τα ατζίζι και τα πέντε αστέρια και ημάι φαν της DC