Post by rustnaredating on Feb 5, 2022 3:00:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sizzle: Master Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mai multe primogems ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sizzle: Master Chef 2022 version ▞▞▞
te iubesc mai mult
I-aș da un 5, dar urăsc faptul că, chiar și după ce câștigi un nivel, trebuie să-l joci de mai mult de 2 ori pentru a obține o cheie. Nu-mi place versiunea actualizată pe care o folosesc pentru a-ți oferi avantaje în fiecare zi. Ei nu o fac, știu mai multe, cred că am terminat cu aceste jocuri. Plus prea multe reclame
Îmi place jocul, dar nu mă lasă să fac upgrade la articolele de bucătărie, chiar dacă am suficiente monede
Ok 👍👍👍👍👍
Ce folos să adun înghețată, când nici măcar nu o pot folosi nicăieri? Tocmai am irosit peste 160 de pietre prețioase în modernizarea unui camion care nu este de niciun folos în joc. Numărul de înghețate nu crește după 15/15
Este un joc bun, dar pentru mine a fost dificil să ajung la alte niveluri. Este greu să obții diamante și mai multe monede în joc. Bosters sunt costisitoare, precum și upgrade-urile.
Jocul este interesant ..dar hei ..prea multe reclame
Nu chiar atât de bine, dar mediu Nu rău
Acesta trebuia să fie un joc bun în comparație cu alții. cu toate acestea, este buggy. cât de bună este aplicația dvs. dacă are erori, atunci nu are rost. Mi-a plăcut să joc, dar dacă nu poți seta nivelurile care pot fi jucate, scopul nu este îndeplinit. Fie setați ținte realiste în fiecare nivel, altfel nu-i spuneți joc. Am trecut prin destule recenzii înainte de instalare. Lasă-mă să-ți spun, îți va plăcea jocul până la prima locație. dezinstalează după pentru că nu merită după aceea. Bucurați-vă de câteva niveluri și treceți peste ele
Doar că te face să vrei să joci mai mult
Aceasta este o creație foarte bună 😍😍😍
Play Together Pro příležitostné hráče mtng
Ft
În speranța că această actualizare face acest ge mai bun
Cooking Sizzle: Master Chef Simulazione nzjy
Am descărcat recent acest joc, dar opțiunea de joc nu este afișată
Super frumos dar e cam greu !!!
Cooking Sizzle: Master Chef Simulacijske igre rfrk
Acest joc este bun, dar de ceva vreme se agăță și mâncarea arde .😙
Acest joc este uimitorgggggg wow este cel mai bun pe care l-am jucat de când îmi place jocul
Cooking Sizzle: Master Chef Simulation icuu
Indragostit de joc dar serios nu pot trece de nivelul 7 sunt blocat acolo l-am dezinstalat si l-am reinstalat dar tot in zadar, sa va spun ca adevarul sunt foarte foarte dezamagita.
Este un joc distractiv, dar pot oferi mai multe avantaje pentru a ajuta.
Cooking Sizzle: Master Chef Simulacijske igre xhj
E ok pana acum
Îmi place acest joc, dar uneori nu funcționează, așa că am dat 4
Îmi place și mă joc în fiecare zi
Grozav
Încărcare durează mult, dar este un joc frumos
Este oribil, este mereu înghețat și pare un joc foarte frumos, DAR NU ESTE DELOC 😤
Vrei să-ți placă acest joc..grafica este MINIMALĂ...DAR..se pare greu de operat acțiunile. Pare o întârziere sau ceva care mă face să dau clic pe același lucru în mod repetitiv și să împing mai tare decât alte jocuri..aceasta este o problemă pentru cineva ca mine care are tunel carpel. Dacă se rezolvă, aș da cu siguranță cinci stele.
Se dezinstalează prea greu😏
este un joc bun ☺️
Acest joc nu funcționează corect. x2 vidio este oprit. Deci nu putem ajunge la următoarea etichetă. Voi dezinstala acest joc
❤️
Experiență patetică. Sunt în 1 minut de joc. Ui a înghețat. Încercarea forțată de a mă face să cumpăr. Nu pot să cred că ai fost nominalizat la premiile de top pentru jocuri
Cel mai prost joc pe care nu l-am văzut vreodată în viața mea, vă rog să fac ceva
Jocurile de gătit sunt pline de asta, vei rămâne pe aceeași bordură pentru totdeauna
Dau doar 2 stele pentru că jocul este prea greu, este pierdere de timp
Aș da un 5, dar se blochează pe măsură ce joci
Cooking Sizzle: Master Chef სიმულაცია vta
Chef NV
Doar că un nivel este a face greu pe care nu pot să trec și nu am nicio bijuterie pentru a cumpăra acele lucruri pentru că este atât de scump
Până acum, bine. Îmi plac jocurile de gătit și le-am stăpânit pe celelalte pe care le joc. Gata pentru un nou joc.
Un joc grozav, mulțumesc pentru că ține tot așa, faci covid-19, ești atât de necesar, mulțumesc din nou.
Refuză să continue după Episodul 7 😓
Arvish_khan Hii
Iubesc genial, grafică grozavă și joc excelent
Nu pot deschide celălalt nivel și la multe reclame cum pot trece la nivelul următor?
Mă auzi la televizor