Post by rustnaredating on Feb 5, 2022 2:57:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - Biljards City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - Biljards City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās koda ģeneratora resurss ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - Biljards City 2022 version ▞▞▞
Pooking - biljard mesta Športne igre coj
Dievs
labi
Es saņēmu spēli, jo tā šķita interesanta, un es baudīju spēli 2 vai 3 minūtes, līdz parādījās reklāmas un tā neapstājās. Spēle ir diezgan forša, taču reklāmu daudzums bija nepārtraukts, es nevarēju spēlēt spēli tikai pēc reklāmām 5 minūtes, un es tikko izdzēsu spēli. SMH
Jautra spēle, visas vadības ierīces un funkcijas ir gludas un precīzas. Labākā biljarda spēle, ko esmu izmantojis. Daudz labāk nekā viņu reklāma.
Reklāmas ir kaitinošas
Pārāk daudz reklāmu!
Tik jaukas spēles, bet nepieciešama solid un sotrides atsevišķa kombinācija un melna karaliene ar vāku.
Pooking - ቢሊያርድስ ከተማ ስፖርት dmnm
Pārāk daudz reklāmu
Es nevaru virzīties tālāk par spēli Nr. 174
Tā ir labākā spēle, ko esmu spēlējis savā dzīvē. Looking-Billiards city ir ļoti labākā spēle
Tā ir interesanta spēle, bet ne tik laba
Patīk spēle ,ļoti interesnta
Sveiki, draugi... atvainojiet, bet es beidzu līmeņus... man vajag mūri
Domāju, ka tas būtu horizontāls skats kā īsts baseins
Jūsu spēle man palīdzēja atslābināties, dažreiz tā man rada nelielu neapmierinātību, taču tā ir ļoti laba spēle
Precīzai spēlei jābūt precīzai pirms šaušanas
Paldies, ka atvērāt lietotņu veikalu automātiski uzreiz pēc šīs spēles reklāmas beigām, tāpēc redzu, ka esmu to jau iepriekš instalējis, tikko atinstalēju. Pirmkārt, kāpēc es pat redzu šīs spēles reklāmu, kamēr man tā ir? Un kāpēc jūs pat izvēlaties automātiski atvērt lietotņu veikalu? vai domājat, ka tas palīdzētu pārliecināt cilvēkus to instalēt? Nē, tas ir pretīgi, es spēlēju citu spēli, un tas ir ļoti kaitinoši, kad tas tevi vienkārši izrauj no spēles, tas nepalīdz
Tā ir jauka spēle, bet pārāk daudz sasalst
šī spēle ir lielākais sūds
Daudz jautrības un atkarību. Izaicinoši, relaksējoši un patīkami 😎.
Jauka spēle, bet iemāciet spēlei, kā viņi var spēlēt ārā
met ara
Nu es ieladeju Normala var spelet norma
Šī spēle ir laba, es mīlu šo, es dzīvē nespēlēju pooking, bet paldies, ka ir spēle ar nosaukumu pooking, paldies;)
Pooking - ビリヤードシティ スポーツ qfqr
Piemērots spēlei, man patīk tas, ka varu spēlēt bezsaistē un joprojām izklaidēties.
Laba spēle, bet pārāk daudz reklāmu.
Tā ir jauka spēle, taču jums vajadzētu pievienot visas piecpadsmit bumbiņas kopā pēc dažiem izaicinājumiem. Tajā jāiekļauj pārtraukums un viss. Tas kļuva pārāk daudz atkārtots
Ļoti augsts progress tiek sasniegts visos soļos
Pooking spēle ļoti vienkārša un laba
Pārāk daudz reklāmu. Puse no mana laika, ko pavadu šajā spēlē, ir 30 sekunžu reklāmu skatīšanās
Tas ir ļoti labi, taču vadības ierīces nav labākās, ja esat labā roka. Jaudas slīdnis atrodas kreisajā pusē, tāpēc, ja izmantojat labo roku, jūs nevarat viegli redzēt galdu. Ja izmantojat kreiso pogu, jūs riskējat nejauši izslēgt signālu, pirms esat gatavs, ko esmu darījis vairākas reizes. Tad jūs, iespējams, esat sabojājis savu kadru. Tas ir tik kaitinoši. Esmu spēlējis citu biljarda spēli, kas ir ļoti līdzīga šai, kuras apakšā bija jaudas slīdnis, tāpēc tas ir daudz labāk. Ja tas būtu sakārtots, es dotu 5 zvaigznes.
Pooking - بیلیارد شهر ورزشی wqox
Vienkārša, terapeitiska un patīkama spēle, kuru reklāmu biežums padara nepanesamu. Tātad. Daudzi. #%&lv. Reklāmas. Es novērtēju nepieciešamību piesaistīt līdzekļus “bezmaksas” pieredzei. Bet ir brīdis, kad vajadzība kļūst alkatība, un jūs pārtraucat spēli. Grūti piespēle.
Sky Roller Аркаде jinx
Ceļš uz daudzām reklāmām
Es nevaru spēlēt līdz dažādiem posmiem, ja atteicos, kāda ir problēma
Ir labi
Pārāk daudz reklāmu. Ir potenciāls būt jautrākam. Pēc katras nolādētās spēles nav vajadzīgas reklāmas. Arī bižele ar angļiem ir ļoti neprecīza. Ja darāt labu, bumbiņa automātiski ieskrāpē pat ar pretēju griešanos.
Forša spēle
Lieliska spēle. Parasti es neprotu spēlēt 8 bumbiņu biljardu 😅 bet šī spēle liek man vairāk interesēt un kļūt par lielisku spēlētāju😁👍
Joprojām laba spēle, bet NE, kad katra otrā reklāma ir 15–25 sekundes gara!
Tālāk par 1020 tikt līmeni nevar
Pooking - Piljard City Spordimängud hyt
Es nekad neesmu spēlējis šo spēli un nekad nespēlēju šo spēli, jo es domāju, ka šī ir slikta spēle pēc atsauksmju izlasīšanas, es tā domāju, un es nekad nespēlēšu šo spēli vispirms jums vajadzētu izlaist reklāmas vienā atsauksmē es izlasīju šo, ka skatoties reklāmas jūsu spēle ļoti tērē laiku, tāpēc labāk nelejupielādēju šo spēli un netērēju savu tīklu
Pooking - ビリヤードシティ スポーツ dee
Reklāmas! tik kaitinoši
Pārāk daudz reklāmu, tomēr spēle patīk
Meh. Iesūcas dēļ sludinājuma ar pilnu galdu. Bija jautri, tad sanāca tā, ka pēc katras kārtas bija reklāmas. Tādas bija beigas.
Pārāk daudz reklāmas.
Cotka
Šī bija lieliska spēle pirms pēdējā atjauninājuma, tagad ir tikai bezgalīgas reklāmas. Tāds kauns!!