Post by rustnaredating on Feb 5, 2022 2:47:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód több kristályt ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game 2022 version ▞▞▞
Sziasztok fejlesztők, nekem szerintem a játék nagyon szép, és jó a grafika és a mechanika, az egyetlen problémám az, hogy a mesterlövész olyan rossz, hogy csak 1 lövéssel tudsz ölni, ha fejlövést csinálsz, ami már elég kemény, de akkor Vannak hackereid, ezért a Pixel sztrájkközösség nevében szólok, hogy bátorítsd a mesterlövészek, és tegyék őket egy lövéssel legalább a felsőtestbe, és tiltsák ki a hackereket.
Marha jó játék töltsétek le!ja és a pixel gun 3D-t is töltsétek le!
Túlélős - Online játékok
Javítsa ki a szerverhibákat most
letöltés Pixel Strike 3D - FPS Gun Game apk legújabb verziója by Vulcron - leggyorsabb - ingyenes - biztonságos android eszközökre.
Tetszik, de tedd olcsóbbá a fegyvereket
Ez a játék fantasztikus! Rengeteg játékmód és minijáték közül választhatsz, még rengeteg fegyver közül is válogathatsz, és ne hagyd ki a munkát!
Ez nem egy rossz játék, hogy sok mód és fegyverek kard kések
Nagyon klassz játék!
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Darbības spēles hjo
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Aksyon gql
Szia, az a javaslatom ebben a játékban, hogy ha offline módban van az övék, akkor csak botokkal tud offline lenni, mint ahogyan az elmúlt 2 évben a játékában is.
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Aksyon gql
CD Projekt kiadó játékai - PC Guru
Ez egy pg3d rip off, de még mindig jó
Szépeeeee
Jó lenne egy kicsit több testreszabhatóságot adni a kezelőszerveknek, és a bal oldalra egy extra lövöldözős gombot tenni. A játék egyébként nagyon szórakoztató
StrikeFortressBox アクション uum
Tetszik, de fertőzött módban sok táborozó van, ez az egyetlen dolog, amit utálok ebben a játékban
Imádom ezt a játékot, semmi gond
Nincs szó mondani, de ez a játék annyira félelmetes, hogy a 10 különbség is rendben van? 🙂🙂🙂🙂 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😪🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😥🙂🙂🙂🥺🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😦🙂☺️🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 🙂🙂🙂🙂🙂😖🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🥰🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😞🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂😱🙂🙂🙂🙂🙂🙂 🙂🙂🙂🙂🤯🙂🙂🙂🙂😘
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game የእንቅስቃሴ mtfw
Rossz a fordulás, csak lassú
Canciones Projekt dom w winogronach g, 11473 riverside drive, Bmw games online 3d! 201 bmw 740il, Era do gelo 1 dublado download avi, Picton castle
Browse: Top Level > Video > Social Media Videos
Szeretem a régi verziót, ahol az online emberek idióták most, amikor a Holy Helen játszom, a csapattársam szemét, és a másik csapat jobb, ha MVP-ben van a csapatban.
Rendben
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Darbības spēles hjo
Ez egy nagyon szórakoztató játék, folytasd a játékot
Most jól működött, csak kizár!
Pixel Gun 3D copy ez egy fos!!!! Ne töltsd le!!!😷
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Toiminta eow
Erős internetkapcsolatom van, de miért akadok el a betöltési képernyőn, arra vártam vagy 2 órát, és folyamatosan tölti be a valaha volt legrosszabb játékot 😒
A visszarúgást nehéz megcélozni, és miért tudom csak az egyik felét mozgatni a képernyőm, az a probléma, hogy nincs érzékenységi sáv, csak egy rohadt rohadt hudváltó, és szabadulj meg a rohadt vízipisztolytól a seggétől, mint fegyveres játék.
A VILÁG LEGSZARRAB JÁTÉKA, BEJÖTT MIÓTA AZ UPDATE SEMMILYEN JÓ CUCCOT !(azota már kaptam legákat ugyhogy..)
Nem indul el
Gond játék
A 8.2.0-s frissítés előtt nagyon sima volt és jók voltak az érzékenységi beállítások is. DE a frissítés után szuper laggy volt, és az érzékenységi beállítások is mások voltak, pedig ugyanazokat a beállításokat tettem, mint régen. az egyetlen dolog, amiért dühös vagyok, az a késés és az érzékenység, kérlek javítsd ki. Ennek ellenére mindenkinek AJÁNLOM ezt a játékot, remélem, mihamarabb megoldja ezt a súlyos problémát. A PS3D jövője ezen múlik. Kérlek tedd jobbá a játékot!
Folyamatosan összeomlott, amikor megpróbáltam belépni egy játékmódba, így most nem tudom játszani
az adataim nem mentettek, és szomorú vagyok, hogy lámpaszószra van szükségünk pirulákban